En av fördelarna med Apple Watch är att det finns ett stort utbud av olika armband som man kan byta till om man vill förändra sin klocka och ge den en egenstil. Ungefär som att man köper ett mobilskal till sin nya telefon för att få den i sin favoritfärg eller med ett motiv som passar din stil.

Apple har som vanligt varit ganska kluriga när dom har tagit fram fästena som används för att sätta fast armbandet i Apple Watch klockan. Dom är uppbyggda på så sätt att man enkelt för in änden på armbanden i sidan på klockan och skjuter in det till man hör ett klick och då sitter armbandet säker på plats med en låsanordning. För att ta bort armbandet från klockan trycker man in en liten knapp på undersidan av Apple Watch och skjuter ut armbandet åt valfri sida lika enkelt som när man sätter det på plats.

Apple Watch Adapter

Apple har tagit fram olika slags armband dels med lösa så kallade armbandsadaptrar som man kan använda med i princip vilket klockarmband man vill som har rätt bredd. Och dels finns det armband som har fästanordningen eller adaptern inbyggd i själva armbandet. Ett exempel på armband som har adaptern inbyggd är Apple Watch Sportarmband:

Apple Watch Sport Armband 2 Apple Watch Sport Armband

En snygg variant är att använda två olika färger av sportarmband och kombinera dom för att få ytterligare en variant av armband.

Alla modeller av Apples armband finns i liknande modeller tillverkade av tredje part till en bråkdel av priset och många av dom håller minst lika hög kvalitet som modellera som är tillverkade av Apple.

Du hittar alla armband som Apple har till Apple Watch på deras tillbehörssida:

Köp Armband på www.apple.se

En annan fördel om du har köpt Apple Watch armband till den första generationen så passar dom även till Apple Watch Series 2. Förutom dom armbanden som även är ett skydd för själva klockan som exempelvis Lunatik Epic som är urfräst i aluminium för att omsluta Apple Watch perfekt. Och anledningen till detta är att Apple Watch Series 2 är 0,9 mm tjockare än första generationen Apple Watch.

Som sagt det finns många modeller och varianter av armband och andra tillbehör till Apple Watch som gör att du kan utsmycka den lite som du själv vill och ett av dom största utbuden i Sverige vi har hittat av Apple Watch Armband och tillbehör hittar du hos Bumpy Mobiltillbehör:

Köp Armband på www.bumpy.se

Apple har verkligen lyckats med Apple Watch då det är den näst med sålda klockan efter Rolex som har dominerat klockvärlden hela tiden till Apple släppte Apple Watch. Många andra tillverkade som Breitling och Omega har fått se sig slagna av Apple dominans på smart watch marknaden.